maanantai 16. kesäkuuta 2014

Heippa!

Blogia pitkään kaivannut tyttö, aloittaa postaamisen kertomalla itsestään.

Olen Aada, lempinimeltäni Awa. Rakastan eläimiä, varsinkin koiria ja hevosia.
Perunajauhelihasoslaatikko, on lempiruokani. Turkoosi on taivaallinen väri ja rakastan lukemista, valokuvaamista ja piirtämistä.

Alan ehkä hoitamaan Alaspäänratsastuskeskuksessa Vappua, joka on niin herttainen hevonen, ettei toista ole ♥
Nyt voisinkin kertoa koirastani:
Nicky on Jackrusselin ja Cairninterrierin risteytys. (Jos kirjoitin väärin, pistäkää kommenttia!)
Nickyn kanssa pitää leikkiä joka päivä, koska muuten se alkaa riehumaan hihnan päässä.
 Se rakastaa pihistellä pehmoleluja ja kenkiä.
Harrastuksiini kuuluu: ratsastus, pianotunnit ja jatkan syksyllä telinevoimistelua. Ratsastus on kaikista mainituista tietty ylivoimaisin ♥


Nyt vaikka tähän päivään:

  Herättyäni aamulla menin päästämään koiran pihalle. Raukka oli ihan uninen ja möllötti ikkunan takana kuin pöllö päivällä.

 Aamu oli nopeasti ohi ja pianotuntikin ehti siinä ja menemään. Ulkoasu tulee lähiaikoina, kun kaverini Anna, sen viimeistelee. Käykää katsomassa hänenkin blogi!
 http://sinttuanna.blogspot.fi/

Kello oli melkein 13 (1) kun lähdin kaverilleni Jennalle.
http://jennas-animal-life.blogspot.fi/?m=1

Anna liittyi seuraamme ja lähdettiin tallille (Alaspäälle). Sählättiin siellä jotain tunti ja alettiin sitten hoitamaan poneja. Päätettiin hoitaa ensin Sara ( Jennan lempi poni.) Juteltiin samalla hevosiin liittyvistä jutuista. Jenna jäi vielä Saran luokse sillä aikaa, kun mä ja Anna hoidettiin Usva.
  Tuli vähän ongelmia, mutta niistäkin päästiin.
Tallilta lähdettiin Jennalle. Oltiin siellä vajaa puolituntia, kun säädettiin Jennan kivikautisen tietokoneen kanssa (sori Jenna jos luit tän!)
Menin sitten Annalle ja sählättiin siellä koneen kanssa, kun tätä blogia alettiin luomaan. Ronja liittyi sitten seuraamme ja koitettiin korkeus hyppy ennätyksiämme.

Kameraa en ole ehtinyt tyhjentää, joten kuvia ei tällä hetkellä ole yhtään. Koitan ensi postaukseen saada jotain ilmettä kuvilla!

Toivottavasti tästä sai jotain irti!
- AaDa

2 kommenttia:

  1. Hahah :D, Se kone on tosiaan kivikautinen. Mut ei se siitä vaan se hitaus johtunu, vaan siitä et se on ihan pimahtanu, nettikin näyttää tosi oudolta :'D

    VastaaPoista